DAEN
DAEN
Opskrifter
Pocheret limfjordsøsters
Pocheret limfjordsøsters med dild og peberrodssne

Til 12 østers
5o g friskrevet peberrod
100 g cremefraiche 38%
200 g vindruekerneolie
200 g dild

Del

Fremgangsmåde

Peberrodssne

50 g friskrevet peberrod blandes med 100g cremefraiche 38% og fryses natten over.

Dildolie

200g neutral smagende olie lunes i en gryde til ca. 80 grader.
Denne blendes med 200g Dild i ca. 4 minutter. Sigtes igennem en meget fin sigte, brug eventuel en (ny) nylonstrømpe.

Pocheret østers

Østersene pocheres i skallen, i 1 minut i kogende vand. Herefter direkte i isvand.
Når de er kølet af åbnes de på sædvanlig vis.

Anretning

Ved anretning rives den frosne peberrods-creme over østersene med et fin rivejern.
Herefter dryppes med den grønne dildolie. Evt. anrettes efter med små friske dild skud.

Del denne side
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Presse
Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
Turistinformation
Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website:
OPHAV
Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022