DAEN
DAEN
Opskrifter
Limfjordsøsters i æble
Limfjordsøsters med æble/ingefær-gele og frisk dild

Ingredienser

  • 4 friske limfjordsøsters
  • 1 dl frisk æblemost
  • 4 danske æbler
  • 100 g ingefær
  • 1 pl husblas
  • Dild
Del

Fremgangsmåde

Udblød husblassen I koldt vand i 10 minutter.

Åben østersene og gem vandet. Skær hver østers i mindre stykker og læg til side. Lun æblemosten med østervandet til ca. 40 grader og smelt husblassen heri. 

Udhul de hele æbler med et melonjern og kom de hakkede østers heri. Dæk med æblegeleen og stil på køl i min 30 min eller til geleen har sat sig. Pynt med dild.

Åben østersene og gem vandet. Skær hver østers i mindre stykker og læg til side. Lun æblemosten med østervandet til ca. 40 grader og smelt husblassen heri. 

Udhul de hele æbler med et melonjern og kom de hakkede østers heri. Dæk med æblegeleen og stil på køl i min 30 min eller til geleen har sat sig.

Pynt med dild.

Se herunder videoen, hvor Nicolas tilbereder "Østers i æble".

Østers i æbler af Nicolas Min Jørgensen

Nicolas Min Jørgensen fra Restaurant Agger Darling viser dig en spændende opskrift med østers fra Limfjorden "Østers i æbler"
Del denne side
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Presse
Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
Turistinformation
Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website:
OPHAV
Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022