DAEN
DAEN
Opskrifter
Østers med peberrodssauce
Østers med peberrodssauce, agurk og mynteolie

Ingredienser:

  • 4 Limfjordsøsters str. 2
  • 1 dl kærnemælk
  • 50 g peberrod
  • ¼ agurk
  • 1 bk babyspinat
  • 5 dl neutral rapsolie
  • 1 håndfuld frisk
  • Kaffefilter

Opskriften er til 4 personer

Del

Fremgangsmåde

Åbn østersene og soigner dem. Sigt vandet fra østersene over i kærnemælken gennem et kaffefilter og tilsæt friskrevet peberrod.
Lad trække i min 1 time og sigt saucen igen. Smag til med salt.

Kom olie, spinat og mynte i en pokalblender og blend på fuld fart til olien ryger en smule, ca. 10 min. Sigt olien gennem et kaffefilter mens den er varm og gem køligt. Opskriften giver alt
for meget olie, men gem evt. resten i fryseren til senere brug.

Ved serveringen anrettes østersene i egne skaller. Bland et par skefulde mynteolie i kærnemælken og fordel lidt over østersene.

Nicolas Min Jørgensen viser hvordan

Nicolas Min Jørgensen fra Restaurant Agger Darling viser dig en spændende opskrift med østers fra Limfjorden "Østers med kærnemælk / olie dressing"
Del denne side
Skriv dig op til vores nyhedsbrev
I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
Presse
Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
Turistinformation
Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website:
OPHAV
Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022