Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors.
Der er forskellige muligheder med valg af overnatningsted og indholdet i weekendopholdet:
Fredag - lørdag den 11.-12. oktober
Deltag i skaldyrsgourmet med Tjener-Battle fredag aften. Det er en eksklusive helaftensmiddag med skaldyr tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb. Rasmus er oprindelig morsingbo og nu – efter 10 år på en række københavnske toprestauranter – indehaver af Restaurant Limfjordens Hus. Aftenen byder på velkomst
med snacks, 4-retters menu og tilhørende vine samt kaffe/te m/ sødt.
Tjenerne deltager i en Tjener-Battle og bliver bedømt af et dommerteam, mens de er gæsternes vært ved bordet. Tjenerne vælger som en del af konkurrencen vinmenuen fra H.J. Hansen Vin.
Lørdag kan Premieren med Limfjordskokke samt DM i Østersåbning og Champagnesabling opleves. Se hele programmet for Premieren her.
Overnatning fredag-lørdag med morgenmad Hotel Steenbergs, Hotel Traneparken eller Danhostel. Skaldyrsgourmet med Tjener-Battle, tastings til Premieren lørdag:
Pris pr. person fra 1.699 kr.
Der er mulighed for at tilkøbe Østerssafari, Limfjords-lunch mm.
Se mere om de forskellige weekendophold og bestil via dette link.
Fredag - lørdag den 11.-13. oktober
Lørdag kan Premieren med Limfjordskokke samt DM i Østersåbning og Champagnesabling opleves på nærmeste hold.
Lørdag til frokost er der Limfjordslunch med 8 tastings og bobler. Aftenen byder på Langbordsmiddag med skaldyr og DM finaler. Overvær finalerne i DM i Østersåbning og Champagnesabling. Der er god stemning og livemusik, når de nye Danmarksmestre bliver fundet. Skaldyrsfadene og desserten er tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb fra Restaurant Limfjordens Hus. Rasmus er oprindelig morsingbo og nu – efter 10 år på en række københavnske toprestauranter – indehaver af Restaurant Limfjordens Hus.
Overnatning fredag-søndag med morgenmad Hotel Steenbergs, Hotel Traneparken eller Danhostel. Limfjordslunch og Langbordsmiddag med skaldyr:
Pris pr. person fra 1.690 kr.
Der er mulighed for at tilkøbe Østerssafari mm.
Se mere om de forskellige weekendophold og bestil via dette link.
Lørdag-søndag den 12.-13. oktober
Oplev Østers- og Muslingepremieren i Danmarks Skaldyrshovedstad. Se mere om programmet her.
Deltag i Langbordsmiddag med skaldyr og DM finaler aften. Vær med til denne premiereaften, når der skal hygges ved langbordsmiddagen og fadene med skaldyr sendes rundt. Overvær finalerne i DM i Østersåbning og Champagnesabling. Der er god stemning og livemusik, når de nye Danmarksmestre bliver fundet.
Skaldyrsfadene og desserten er tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb fra Restaurant Limfjordens Hus. Rasmus er oprindelig morsingbo og nu – efter 10 år på en række københavnske toprestauranter – indehaver af Restaurant Limfjordens Hus.
Lørdag om dagen kan Premieren med Limfjordskokke samt DM i Østersåbning og Champagnesabling opleves.
Overnatning lørdag-søndag, morgenmad på Hotel Steenbergs, Hotel Traneparken eller Danhostel. Langbordsmiddag med skaldyr, tastings til Premieren lørdag om dagen:
Pris pr. person fra 1.095 kr.
Der er mulighed for at tilkøbe Østerssafari, Limfjords-lunch mm.
Se mere om de forskellige weekendophold og bestil via dette link.