DAEN
DAEN
Skaldyrsgourmet med Tjener-Battle
Find billetter
10. okt. 2025, 15.30
Sparekassen Thy Arena | Mors

Skaldyrsgourmet med Tjener-Battle 

Deltag i den eksklusive helaftensmiddag med skaldyr tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb. Rasmus, der selv oprindelig er morsingbo, kom efter 10 år på en række københavnske toprestauranter “hjem” (bl.a. Formel B). Han åbnede den anmelderroste Limfjordens Hus i 2020.   

Aftenen byder på velkomst med snacks, 4-retters menu og tilhørende vine samt kaffe/te med sødt.

Tjenere deltager i en Tjener-Battle og bliver bedømt af et dommerteam, mens de er gæsternes vært ved bordet. Tjenerne vælger som en del af konkurrencen vinmenuen fra H.J. Hansen Vin. Tjener-Battle holdes i samarbejde med Kokkeforeningen Danmark. 

Kr. 1095,- pr. pers. inkl. vinmenu (ekskl. gebyr)

Se flyer for Premieren med programmet og aktiviteter

Menu Skaldyrsgourmet 2025:

  • Østers naturel med champagne cocktail (denne cocktail er lavet af jeres konkurrencetjener)
  • Pocheret østers med peberrod, løvstikke og asier
  • Fladfisk, bagt på ben, med røget muslinge blanette, dampede løg og spæde karotter
  • Okse tatar med pebercreme, tørret tomat og crouton
  • Oste med sprødt og sødt
  • Frangipane med vaniljeiscreme og flamberet brombær
  • Kaffe/ the med sødt

Hertil serveres en vinmenu fra H.J. Hansen Vin og Theis Vine, som valgt af konkurrencetjeneren.
Den enkelte tjener laver som velkomst champagne cocktail, som indgår i konkurrencen.      

    Weekendophold

    Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors. Du kan få en pakke, hvor Skaldyrsgourmet med Tjener-Battle er med.

    Se mere om weekendophold og bestil via dette link.

    Årets deltagere i Tjener-Battlen

    I år har vi både en senior og junior kategori med i alt 15 deltagere:

    Senior
    •    Amalie Druekær Rasmussen
    •    Emil Pandrup, Restaurant Calma
    •    Jill Vølcker, Munkebjerg Hotel
    •    Kim Holmsgaard Toft Ussing, Restaurant Raalingen
    •    Kit Bjerregaard, Smyril Line
    •    Simone Westerberg, Madklubben 
    •    Sonni Jakobsen, Restaurant Ballast

    Junior
    •    Amanda Bodholdt, Tyrstrup Kro
    •    Camilla Albæk Simonsen, HimmerLand 
    •    Denice Gjerdrum, Schackenborg Slotskro
    •    Ida Holmsgaard, Ruths Hotel 
    •    Louise Riber Jepsen, Cafe Tankefryd
    •    Magnus Dahl Rehnquist, Munkebjerg Hotel
    •    Mathilde Førster, Sandvad Kro
    •    Rebekka E. Petersdóttir, Smyril Line

    Fra Tjener-Battle 2024

    Tidligere vindere

    Tjener Battle 2024 - årets vært

    1. Simone Westerberg
    2. Henrik Lindegaard Petersen
    3. Amalie Druekær Rasmussen

    Tjener Battle 2022 - årets vært

    1. Kristine Slott-Olsen, Formel B 
    2. Andreas Kobs Laursen, LYST
    3. Henrik Lindegaard Petersen, B-Spis

    Deltag i Tjenerbattle

    Se hvordan du deltager som tjener.

    Konkurrencebetingelser 2025 og deadline for tilmelding.

    Find vej
    Del denne side

    Østers- & Muslingepremiere

    Det er en festdag i Danmarks Skaldyrshovedstad, når vi fejrer vores lækre skaldyr fra Limfjorden drysset med maritim stemning. Fredag byder på Skaldyrsgourmet med Tjener-Battle. Lørdag er der DM i Østersåbning, DM i Champagnesabling og Limfjordskokkene står klar med tastings kl. 12. Lørdag aften er der langbordsmiddag med skaldyr og DM finalerne kan opleves. Lørdag dag er der fri entré. Du kan købe billetter til arrangementer på forhånd. Se mere herunder.
    Skriv dig op til vores nyhedsbrev
    I vores nyhedsbrev vil du modtage nyheder om OPHAV, nyt om events med skaldyr og meget mere.
    Presse
    Danmarks Skaldyrshovedstad og Destination Limfjorden hjælper gerne med mere information og billeder til print og digital brug.
    Turistinformation
    Visitmors i gågaden, Vestergade 10 i Nykøbing Mors. Besøg Destination Limfjordens website:
    OPHAV
    Spørgsmål vedrørende OPHAV kan stiles til Anne Holm Paludan aho@morsoe.dk
    Copyright © Danmarks Skaldyrshovedstad 2022