Deltag i den nye eksklusive helaftensmiddag med skaldyr tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb. Rasmus, der selv oprindelig er morsingbo, kom efter 10 år på en række Københavnske toprestauranter “hjem” (bl.a. Formel B). Han åbnede den anmelderroste Limfjorden Hus i 2020.
Aftenen byder på velkomst med snacks, 4-retters menu og tilhørende vine samt kaffe/te med sødt.
Tjenerne deltager i en Tjener-Battle og bliver bedømt af et dommerteam, mens de er gæsternes vært ved bordet. Tjenerne vælger som en del af konkurrencen vinmenuen fra H.J. Hansen Vin. Tjener-Battlen holdes i samarbejde med Kokkeforeningen Danmark.
Kr. 995,- pr. pers. inkl. vinmenu
Se flyer med alle aktiviteter under Østers- og Muslingepremieren.
Deltagerne i Tjener Battle 2024 er:
Forsvarende mester er Kirstine Slott Olsen, som vandt Tjener-Battlen i 2022. I 2023 var konkurrencen aflyst.
Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors. Se mere om weekendophold og
bestil via dette link.
Tjener Battle 2022 - årets vært
Se hvordan du deltager som tjener i: