Deltag i den eksklusive helaftensmiddag med skaldyr tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb. Rasmus, der selv oprindelig er morsingbo, kom efter 10 år på en række københavnske toprestauranter “hjem” (bl.a. Formel B). Han åbnede den anmelderroste Limfjordens Hus i 2020.
Aftenen byder på velkomst med snacks, 4-retters menu og tilhørende vine samt kaffe/te med sødt.
Tjenere deltager i en Tjener-Battle og bliver bedømt af et dommerteam, mens de er gæsternes vært ved bordet. Tjenerne vælger som en del af konkurrencen vinmenuen fra H.J. Hansen Vin. Tjener-Battle holdes i samarbejde med Kokkeforeningen Danmark.
Kr. 1095,- pr. pers. inkl. vinmenu (ekskl. gebyr)
Se flyer for Premieren med programmet og aktiviteter
Hertil serveres en vinmenu fra H.J. Hansen Vin og Theis Vine, som valgt af konkurrencetjeneren.
Den enkelte tjener laver som velkomst champagne cocktail, som indgår i konkurrencen.
Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors. Du kan få en pakke, hvor Skaldyrsgourmet med Tjener-Battle er med.
Se mere om weekendophold og bestil via dette link.
I år har vi både en senior og junior kategori med i alt 15 deltagere:
Senior
• Amalie Druekær Rasmussen
• Emil Pandrup, Restaurant Calma
• Jill Vølcker, Munkebjerg Hotel
• Kim Holmsgaard Toft Ussing, Restaurant Raalingen
• Kit Bjerregaard, Smyril Line
• Simone Westerberg, Madklubben
• Sonni Jakobsen, Restaurant Ballast
Junior
• Amanda Bodholdt, Tyrstrup Kro
• Camilla Albæk Simonsen, HimmerLand
• Denice Gjerdrum, Schackenborg Slotskro
• Ida Holmsgaard, Ruths Hotel
• Louise Riber Jepsen, Cafe Tankefryd
• Magnus Dahl Rehnquist, Munkebjerg Hotel
• Mathilde Førster, Sandvad Kro
• Rebekka E. Petersdóttir, Smyril Line
Tjener Battle 2024 - årets vært
Tjener Battle 2022 - årets vært
Se hvordan du deltager som tjener.