Få servereret 8 tastings tilberedt af Limfjordsegnens gourmetkokke.
I sidder ved langborde tæt på scenen. Inkl. et glas champagne.
kr. 445,- pr. pers. *
Årets konferencier er Kim Thygesen fra Kokkeforeningen Danmark sammen Timm Vladimir.
I kan følge forrunder i DM i Champagnesabling og DM i Østersåbning, mens I får serveret jeres Limfjords-Lunch.
11.00 Landing af østers, Kajen, Havnen, Nykøbing Mors
11.30 Sparekassen Thy Arena | Mors åbner
12.00 Åbningstaler
12.00 Limfjords-Lunch
12.15 Salg af tastings ved Limfjordskokkene
12.15 Østersbaren åbner
13.00 DM i Champagnesabling og DM i Østersåbning – forrunder
15.00 Kåring af finalisterne
15.30 Tak for nu – vi ses i aften
Se flyer med alle aktiviteter under Østers- og Muslingepremieren.
Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors. Der er forskellige muligheder med valg af overnatningsted og indholdet i weekendopholdet.
Se mere om weekendophold og bestil via dette link.