Vær med til denne premiereaften, når der skal hygges ved langbordsmiddagen og fadene med skaldyr sendes rundt.
Overvær finalerne i DM i Østersåbning og Champagnesabling. Der er god stemning og
livemusik, når de nye Danmarksmestre bliver fundet.
Aftenens menu vil være pil-selv rejer, taskekrabbe, blåmuslinger, østers, ceviche – og meget mere af alt det havene omkring os har at byde på.
Skaldyrsfadene og desserten er tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb fra Restaurant Limfjordens Hus. Rasmus, der selv oprindelig er morsingbo, kom efter 10 år på en række Københavnske toprestauranter “hjem” (bl.a. Formel B). Han åbnede den anmelderroste Limfjorden Hus i 2020.
Der vil være livemusik med de lokale Dahlgaard-Dahlgaard i løbet af aftenen og efter præmieoverrækkelsen.
Kr. 395,- pr. pers. Baren er åben.
17.30 Arenaen åbner for gæster med billet til langbordsmiddag
17.30 Velkomst – åbningstaler
18.45 Arenaen åbner for gæster uden billet, gratis entré, baren er åben
19.00 Præsentation af finaledeltagerne
19.10 DM i Østersåbning – Finale
20.00 DM i Champagnesabling – Finale
21.00 Præmieoverrækkelse
21.15 Livemusik med Dahlgaard-Dahlgaard
22.30 Tak for i aften
Se flyer med alle aktiviteter under Østers- og Muslingepremieren.
Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors. Der er forskellige muligheder med valg af overnatningsted og indholdet i weekendopholdet.
Se mere om weekendophold og bestil via dette link.