Vær med til at holde en fest denne premiereaften, når der skal hygges ved langbordsmiddagen og fadene med skaldyr sendes rundt.
Overvær finalerne i DM i Østersåbning og Champagnesabling. Der er festlig stemning og
livemusik, når de nye Danmarksmestre bliver fundet.
Skaldyrsfadene og desserten er tilberedt af Rasmus Overgaard Kardyb fra Restaurant Limfjordens Hus. Rasmus, der selv oprindelig er morsingbo, kom efter 10 år på en række Københavnske toprestauranter “hjem” (bl.a. Formel B). Han åbnede den anmelderroste Limfjorden Hus i 2020.
Der vil være livemusik i løbet af aftenen og efter præmieoverrækkelsen.
Konferencier er Kim Thygesen fra Kokkeforeningen Danmark og Timm Vladimir.
Kr. 450,- pr. pers. (ekskl. gebyr).
Baren er åben.
17.30 Arenaen åbner for gæster med billet til langbordsmiddag
17.30 Velkomst – åbningstaler
18.45 Arenaen åbner for gæster uden billet, gratis entré, baren er åben
19.00 Præsentation af finaledeltagerne
19.30 DM i Østersåbning – Finale
20.30 DM i Champagnesabling – Finale
21.30 Præmieoverrækkelse
21.45 Livemusik med "Stjernerne"
23.30 Tak for i aften
Se flyer for Premieren med programmet og aktiviteter
Østers naturel med citron
Skalrejer med aioli og surdejsbrød
Dampede blåmuslinger med dild og julienne
Ceviche med yuzu, sesam og springløg
Hummerbisque med estragon
Kogte taskekrabbeklør
Tiramisu
Årets band er "Stjernerne", som består af Morten Andreasen, Christian Pedersen og Casper Poulsen. Flere af musikerne spiller sammen med blandt andet Back to Back, Nikolaj og Piloterne, Jakob Svejstrup og mange andre.
Weekendophold og overnatning under Østers- og Muslingepremieren kan bestilles ved VisitMors. Der er forskellige muligheder med valg af overnatningsted og indholdet i weekendopholdet.
Se mere om weekendophold og bestil via dette link.